Krystalguide - vi formidler krystallernes energi

Brasilianit

Brasilianit giver overblik og forståelse i vanskelige situa­tioner, og dermed handlekraft. Sorterer det uvigtige og det uønskede fra.  Læs mere
"At beslutte at være lykkelig, er egentlig det samme som at beslutte ikke længere at være ulykkelig."Barry Neil Kaufman
Brasilianit krystalliserer i form af kugler eller korte stribede prismatiske krystaller. Farven spænder fra farveløs til lysegul til gulgrøn. Mineralet fungerer ganske godt i syntesen af det tredje (intellekt) og fjerde (hjerte) chakra. Det fremmer forståelse af vanskelige situationer og muliggør beslutninger, der træffes ved brug af et flere personlige egenskaber, således at det kærlige intellekt giver slutresultatet.

Brasilianit tilskynder yderligere til tæt undersøgelse af situationer og forhold, hvilket hjælper en til at opnå den indsigt, der er nødvendig for at opnå det ønskede.

Brasilianit hjælper også en med at frigive det, som ikke er ønsket. Det tilvejebringer stimulering til akupressur / akupunktur meridianer, hvilket reducerer hindringsområderne og sørger for strømmen af den æteriske energi gennem kroppen.

Brasilianit er tidligere blevet brugt til at reducere feber og til at stabilisere kropstemperaturen.

Vibrerer til nummer 9.
Astrologisk stjernetegn: Stenbuk

Om hvidsalvie.dk

hvidsalvie.dk er en informationsside hvor viden om hvid salvie og andre krystaller er samlet til fri afbenyttelse. Menneskeheden har foran sig at vågne op til forståelsen og effekten af, at læne sig ind i de ordnede fysiske og psykiske strukturer og kraftfelter, som krystaller og eksempelvis hvid salvie til alle tider har tilbudt. Dette som en naturlig gave fra det underliggende og evigt støttende mineralrige.

Vi har med denne side og andre ligende lagt et begyndende kraftfelt af krystalenergi i det digitale rum. Lad krystallerne udtrykke sig og lad feltet være en ordnet tillidsfuld støtte i en verden der forsøger at holde sammen på sig selv.

Køb hvid salvie som gave

Når du køber en krystal som gave til en du holder af, så giver du en gave, der har uendelig levetid. En krystal dannes på mellem ca. 10.000 og 4.5 mia år, så det er en nobel og ædel gave, naturen meget kreativt og møjsommeligt har skabt. Man kan måske sige at hvid salvie er en yderst bæredygtig gave af høj kvalitet fordi dens holdbarhed er længere end du kan forestille dig. Krystaller er for nogle et energiredskab. For andre er krystallers formål indretning alene. Du kan gøre begivenheder mere nære, hvor nydelsen af naturens bidrag, via krystaller fra mineralriget, kommer i højsædet og måske også med i borddækningen som bæredygtigt og genanvendeligt bordpynt i år og ind i uendeligheden.


Om hjertechakra.dk

Siden viser også udvalgte varer fra hjertechakra.dk. Du kan købe hvid salvie direkte her, eller på www.hjertechakra.dk.


Besøg krystalbutikken Celestial i Valby

Celestial er den lille unikke krystalbutik i 2500 Valby, København. Den ligger kun 1 minuts gang fra Valby station og 2 minutters gang fra Spinneriet hvor der er gode parkeringsmuligheder med 2 timers gratis parkering.

Adressen er:

Valby Tingsted 6
2500 Valby.

Kontakt  .  Privatlivspolitik  .  Handelsbetingelser