Krystalguide - vi formidler krystallernes energi

Prehnit

Prehnit er en "sten til at drømme og huske". Den fremmer meditationstilstanden og fremmer de tilgængelige veje i denne ubesværede tilstand. Det forbedrer ens evne til at profetere og indbringer hjælp fra det guddommelige til at inspirere.  Læs mere
"Byrden er let på andres skuldre"
Prehnit krystalliserer i form af kompakte granulære masser, botryoidale, søjleformede og kugleformede strukturer, pladelignende lag, stalaktitter, tabelformede krystaller og prismatiske krystaller. Farveområdet inkluderer lysegrøn, mørkegrøn, gul og hvid.

Prehnit kan bruges til at lette kontakt med uhåndgribelige enheder via visualiseringsprocesser og gennem meditation. Det giver mulighed for kontakt med enheden som bestemmes af brugerens motivation. Motivationen for brugeren bestemmes af en bevidst beslutning eller et ubevidst ønske.

Prehnit kan bruges til at multiplicere energi og forbedre beskyttelsesfelter. Det er meget effektivt under brug som en af stenene i krystalgrids. Brug af prehnit i et krystalgrid, der er designet til at frembringe ro, bringer en struktur af sammenhæng i miljøet.

Prehnit tillader den indre "viden" at forberede sig på forhånd til situationer, hvor man ikke har nogen forudgående bevidst viden. I disse tilfælde betragtes prehnit som stenen der sikrer at "budet" om at "altid være forberedt" følges. De faktiske forudsigelser, som denne sten letter, er normalt præcise. Brug af prehnite til forudsigelsesaktivitet bør ikke tages let. De mest nøjagtige forudsigelser stilles til rådighed, når bekymringerne er for ens personlige åndelige vækst.

Vibrerer til taller: 5.
Astrologisk stjernetegn: vægt

Inspiration: Foruden egen erfaring er inspiration hentet og frit oversat fra bogen "Love is in the Earth, a Kaleidoscope of crystals" af den kære Melody.

Om hvidsalvie.dk

hvidsalvie.dk er en informationsside hvor viden om hvid salvie og andre krystaller er samlet til fri afbenyttelse. Menneskeheden har foran sig at vågne op til forståelsen og effekten af, at læne sig ind i de ordnede fysiske og psykiske strukturer og kraftfelter, som krystaller og eksempelvis hvid salvie til alle tider har tilbudt. Dette som en naturlig gave fra det underliggende og evigt støttende mineralrige.

Vi har med denne side og andre ligende lagt et begyndende kraftfelt af krystalenergi i det digitale rum. Lad krystallerne udtrykke sig og lad feltet være en ordnet tillidsfuld støtte i en verden der forsøger at holde sammen på sig selv.

Køb hvid salvie som gave

Når du køber en krystal som gave til en du holder af, så giver du en gave, der har uendelig levetid. En krystal dannes på mellem ca. 10.000 og 4.5 mia år, så det er en nobel og ædel gave, naturen meget kreativt og møjsommeligt har skabt. Man kan måske sige at hvid salvie er en yderst bæredygtig gave af høj kvalitet fordi dens holdbarhed er længere end du kan forestille dig. Krystaller er for nogle et energiredskab. For andre er krystallers formål indretning alene. Du kan gøre begivenheder mere nære, hvor nydelsen af naturens bidrag, via krystaller fra mineralriget, kommer i højsædet og måske også med i borddækningen som bæredygtigt og genanvendeligt bordpynt i år og ind i uendeligheden.

Hvad er et krystal?

Et krystal er et fast stof hvor de indgående atomer i krystallet findes i et ordnet tre-dimensionelt mønster- et gitter, der udfolder sig i alle retninger. Krystaller dannes ofte i væskefyldte hulrum der er overmættede med mineraler, og hvor de rigtige temperatur- og trykforhold er til stede.

Netop det at krystaller er ordnede i strukturen, er nok årsagen til at mange mennesker verden over oplever velbehag ved at "læne sig" mentalt eller psykisk ind i kystallernes energifelt.

Om netbutikken hjertechakra.dk

Siden viser også udvalgte varer fra vores netbutik. Du kan købe hvid salvie direkte her, eller i netbutikken på www.hjertechakra.dk. I netbutikken finder du mange andre smukke krystaller som i deres essens er tæt på naturen.
Vores produkter er et udtryk af jordens essenser. De er i deres form, så tæt på deres oprindelige natur, som vi har fundet det muligt. Det giver smukke genstande af krystal og sten, der har ubegrænset levetid, er allergivenlige og ikke mindst smukke som naturen selv. Du finder æteriske olier fra Primavera, smukke rå og polerede krystaller og sten, lækker røgelse - både japansk og ayurvedisk og ikke mindst smukke malaer, enkle smykker og meditationspuder.

Med hjertechakra.dk ønsker vi desuden at sprede bevidstheden om hjertetenergiens potentiale endnu mere.

Kontakt  .  Privatlivspolitik  .  Handelsbetingelser