Krystalguide - vi formidler krystallernes energi

Alabast

Alabast mineralet kan hjælpe med at låse "pyramidenes hemmeligheder" op. Når det bruges i meditation, hjælper det med at tage én til de dage, hvor pyramiderne blev bygget.  Læs mere
"Nogle gange tænker jeg, at jorden er paradiset.
Vi mennesker har bare ikke opdaget det"Troels Kløvedal
Alabast er en finkornet art af gips, hvid i farven eller med en delikat ferskenfarve. Alabast kan også bruges til at give energi til andre mineraler. Dette kan opnås ved placering af de andre mineraler på alabasten.
Udskåret alabast, i geometriske former, kan være nyttigt som stimulus til meditation, for at fremme selvets centrering og til at fremme den mentale skarphed.

Alabast kan vise en, hvordan man kan tilgive. Det giver kortfattede beskeder til brugeren med hensyn til at bo på dette plan. Det forbedrer også de færdigheder, der bruges til at yde service til "menneskeheden", sørge for modenhed og skænke ro i tider med stress. Det lindrer spændingerne forbundet med at søge, hvilket giver mulighed for anerkendelse af, at man i sidste ende vil erhverve den himmelske tilstand.

Alabast hjælper med at mindske den indre vrede, der er direkte proportional med sværhedsgraden af en lidelse.

Vibrerer med tallet 7.
Astrologisk stjernetegn: skytten

Inspiration: Foruden egen erfaring er inspiration hentet og frit oversat fra bogen "Love is in the Earth, a Kaleidoscope of crystals" af den kære Melody.


Om hvidsalvie.dk

hvidsalvie.dk er en informationsside hvor viden om hvid salvie og andre krystaller er samlet til fri afbenyttelse. Menneskeheden har foran sig at vågne op til forståelsen og effekten af, at læne sig ind i de ordnede fysiske og psykiske strukturer og kraftfelter, som krystaller og eksempelvis hvid salvie til alle tider har tilbudt. Dette som en naturlig gave fra det underliggende og evigt støttende mineralrige.

Vi har med denne side og andre ligende lagt et begyndende kraftfelt af krystalenergi i det digitale rum. Lad krystallerne udtrykke sig og lad feltet være en ordnet tillidsfuld støtte i en verden der forsøger at holde sammen på sig selv.

Køb hvid salvie som gave

Når du køber en krystal som gave til en du holder af, så giver du en gave, der har uendelig levetid. En krystal dannes på mellem ca. 10.000 og 4.5 mia år, så det er en nobel og ædel gave, naturen meget kreativt og møjsommeligt har skabt. Man kan måske sige at hvid salvie er en yderst bæredygtig gave af høj kvalitet fordi dens holdbarhed er længere end du kan forestille dig. Krystaller er for nogle et energiredskab. For andre er krystallers formål indretning alene. Du kan gøre begivenheder mere nære, hvor nydelsen af naturens bidrag, via krystaller fra mineralriget, kommer i højsædet og måske også med i borddækningen som bæredygtigt og genanvendeligt bordpynt i år og ind i uendeligheden.


Om hjertechakra.dk

Siden viser også udvalgte varer fra hjertechakra.dk. Du kan købe hvid salvie direkte her, eller på www.hjertechakra.dk.


Besøg krystalbutikken Celestial i Valby

Celestial er den lille unikke krystalbutik i 2500 Valby, København. Den ligger kun 1 minuts gang fra Valby station og 2 minutters gang fra Spinneriet hvor der er gode parkeringsmuligheder med 2 timers gratis parkering.

Adressen er:

Valby Tingsted 6
2500 Valby.

Kontakt  .  Privatlivspolitik  .  Handelsbetingelser